Eten in Boekel

De Mouthoeve

Wil je ergens eten in Boekel? Jij bent van harte welkom bij ons in de Mouthoeve! Bij onze brasserie kun je echt tot rust komen en genieten van onze heerlijke gerechten, samen met vrienden of familie. De maaltijden worden speciaal voor jou bereid met verse streekproducten, zo proef je de omgeving echt terug. Alles wordt bereid met een mix van traditionele en nieuwe technieken en natuurlijk ook met heel veel liefde.

 

De Mouthoeve is sfeervol eten in Boekel. De karakteristieke inrichting zorgt voor een warme, verwelkomende sfeer. Maar naast eten is er nog veel meer te doen! Wij hebben ook een overdekt winkelstraatje waar je de leukste boetiekjes, sieradenwinkels en woonwinkels kunt vinden. Je kunt altijd voor of na het eten een kijkje nemen in de winkels.

 

Je kunt alle seizoenen bij ons terecht. Zo kun je in de winter knus bij onze kachel plaatsnemen en is er in de zomer de mogelijkheid om plaats te nemen op ons terras of in de binnentuin.

Lunch

Alles van de lunchkaart is te bestellen vanaf 11.00 uur, de keuken sluit om 16.00 uur waarna je nog wel van de borrelkaart kunt bestellen tot 18.00 uur

Eten in Boekel

Je kunt bij de Mouthoeve aanschuiven voor een heerlijke lunch. We hebben een ruim terras waar je kunt ook lekker bijkletsen onder het genot van een drankje. Wil jij op de hoogte blijven van onze menukaart en speciale openingstijden? Hou dan onze Facebook en Instagram pagina in de gaten!

Iets te vieren?

Heb jij binnenkort iets te vieren en wil je daarbij eten in Boekel? Reserveer dan een zaal bij ons! Van trouwen tot aan vergaderen en van feesten tot aan het geven van workshops. Alles is mogelijk!

 

Je kan bijvoorbeeld bij ons trouwen in een landelijke sfeer. De Mouthoeve is een officiële trouwlocatie. Na de trouwerij kan er ook bij ons gedineerd of geluncht worden. Alles wordt besproken, zodat jullie een zorgeloze en onvergetelijke dag kunnen beleven!

 

Onze ruimtes zijn ook te huren voor vergaderingen of workshops. Samen in overleg met de brasserie kunnen ideeën worden besproken. Wil je ook blijven eten in Boekel? Dan kun je gerust aanschuiven in onze brasserie. Bekijk de mogelijkheden hieronder!

Maak er een tussenstop van!

Er zijn veel wandel- en fietsroutes door het mooie Brabantse land. Zo zijn er ook een aantal waarbij je een tussenstop of een start kunt maken bij de Mouthoeve. Wij hebben zelfs een speciaal arrangement voor fietsers die onze boerderij passeren. Op Facebookpagina kun je hier meer over lezen.

De fietsroutes zijn erg gevarieerd, je kunt dus zelf kiezen welk deel van de omgeving jij wil zien. Zo kun je een bosrijke route volgen, of juist uitkijken over de mooie landbouwgronden uit de omgeving. Ook kun je een route afleggen waarbij je de mooiste kastelen spot. Ontdek alle routes hieronder!

Fietsroutes
De Mouthoeve monumentaal pand vroeger

Boerderij ‘de Mouthoef’

Deze landelijke locatie is niet allen bijzonder om te zien, maar heeft ook een bijzondere geschiedenis. In september 1944 was deze, van origine graanpletterij, compleet verwoest. De jaren daarna is het weer opgebouwd en is het gebleven tot wat het nu is. Meer weten over de rijke historie? Lees verder!

Onze geschiedenis