Salon LEFF

Salon LEFF

Hallo ik ben Kim Verstraten en sinds 1 december 2016 heb ik mijn eigen salon geopend. Het is zo fijn om van mijn hobby mijn beroep te hebben gemaakt en mijn passie uit te oefenen.

Salon LEFF staat voor: L (Liefde) E (Eigen) F (Fe/Male) F (Fashion)

Ik blijf mezelf ontwikkelen in mijn vakgebied en daardoor is er een wereld voor mij opengegaan.

We zijn steeds bewuster bezig met onze gezondheid, daarin zoekend naar balans. Zijn we ook bewust van wat er in onze shampoo’s en producten zit, wat het met onze hoofdhuid en haarkwaliteit doet?

Ik ben met ZENZ en Rodolphe & Co gaan werken, ondersteunend aan een gezonde haar/leefstijl. Ik werk met producten met gecertificeerde natuurlijke ingrediënten, welke het haar minder afbreken dan de  traditionele chemische producten, zonder compromissen op kwaliteit en toepasbaarheid. ZENZ is mijn keuze voor de shampoo’s en stylingproducten, Rodolphe & Co heb ik gekozen als merk voor mijn kleuringen. Beide merken onderscheiden zichzelf door een biologische en natuurlijk karakter waarmee het haar gezonder blijft en ze beiden een perfecte match zijn met de ambitie tot gezonder haar en een overall gezonde leefstijl.

Bij mij kun je ook terecht met je mooie bus krullen. Een vaak zeer delicaat kapsel wat zijn eigen behandeling vereist. Ik heb mezelf daarom ontwikkeld in het knippen van krullen. De speciale techniek Global Curl is gericht op een veerkrachtig, gezonde & een niet pluizende bos krullen, incl. het passende advies tot de juiste verzorging en styling.

Naast de mogelijkheden op het gebied van haar, kun je in mijn salon ook terecht voor visagie. Door de combinatie van haar en make-up kan ik je een totaal plaatje leveren, bijvoorbeeld een volledige bruidstyling voor de mooiste dag van je leven. Ook als je een feest hebt, kan ik je totale look verzorgen om je mooiste ik te zijn.

Mijn passie is dat jullie met nog mooier en gezonder haar mijn salon verlaten, na een ontspannend moment voor jezelf. Ik vind het dan ook erg belangrijk dat je als klant met een goed gevoel de deur uit gaat. Dat geeft mij een goed gevoel & daar doe ik het voor!

Zie ik jullie snel in mijn stoel? Liefs, Kim

Informatie

Salon LEFF

De Koeiestal

Atelier 1H
Erpseweg 2, Boekel

0492 79 29 49
[email protected]
www.salonleff.nl

Volg ons:

Plattegrond

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
Gesloten
9:00 - 17:30
Gesloten
9:00 - 15:00 & 18:00 -21:00
9:00 -17:30
9:00 - 15:00
Gesloten

Vakantiesluiting 7 aug t/m 26 aug

« Terug naar het overzicht

Salon LEFF Salon LEFF Salon LEFF Salon LEFF