Trouwen

Trouwen

Beleef jullie dag op De Mouthoeve

Wat heerlijk om toe te leven naar misschien wel de mooiste dag van je leven! Uiteraard is een trouwdag niet compleet zonder de perfecte locatie. Laat De Mouthoeve nou zo’n perfecte locatie zijn!

Zowel binnen als buiten kun je in landelijke stijl je bruiloft vieren. Ook het sluiten van het huwelijk zelf kan bij De Mouthoeve; het is een officiële trouwlocatie. Je kunt bij het trouwloket van de gemeente een ambtenaar regelen of zelf iemand regelen en daarvoor de juiste papieren aanvragen. Het team van de Brasserie kijkt met jullie hoe de dag moet verlopen, wat er geschonken wordt en wat er op het menu staat. Alles wat jullie hoeven te doen is de uitnodigingen de deur uit doen. Heerlijk toch?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto Blooming Picture

Neem contact met ons op:

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    De gezichten achter Brasserie de Mouthoeve

    Jolanda van den Elzen geeft leiding aan het team van de Brasserie. Chefkok Arian stuurt de garde in de keuken aan en bereidt zijn oog- en tongstrelende gerechten met veel plezier.

    Of je nu komt voor een drankje of hapje; Jolanda kijkt er naar uit om als gastvrouw bezoekers een heerlijke beleving mee te geven. Met haar organisatie talent is Jolanda ook het aanspreekpunt voor  de huur van onze zaal voor bijv. een vergadering, feest of bruiloft.

    Kom snel eens langs om te genieten van de gastvrijheid van Jolanda en de kookkunsten van Arian en het keukenteam.