Cindy van den Heuvel - Yoga

Cindy van den Heuvel - Yoga

Yoga ~Trauma verwerking ~ Drumcirkels ~ Massage ~ Burn-out trajecten ~ Cursussen

Kom even gewoon "zijn"...

Na een ongeluk ben ik gestart als ondernemer, WOW wat is dit leuk waarom ben ik dit niet eerder gaan doen? Angsten, en ik had er veel, maar vanaf nu mag ik op een diepere laag verbinden, en de ander in laten zien hoe vrij het leven kan zijn. Er is maar weinig aanbod voor wat “echt is”. 

Weet dat het overprikkeld brein één van de grootste problemen is in onze maatschappij. Daarnaast leven we in een prestatiegerichte tijd, wat ons verslaafd laat raken aan stress, social media, voeding, drugs, alcohol, sport, etc. Dit is niet het leven, je bent aan het overleven. 

Yin Yoga is een stijl waarin diepe ontspanning, mindfulness, mobiliteit & soepelheid van bindweefsel en stimulatie van levensenergie (CHI) samenkomen. Yin yoga is de tegenhanger van ons hectische leven, THE CALM IN THE STORM. 

Yin is in onze maatschappij als het ware een verloren en vergeten energie, maar om in balans te komen en te blijven hebben we zowel Yin als Yang nodig. Yin energie hebben we nodig voor verzorgende, herstel van ons lichaam en onze algehele energie. We leven veel in ons hoofd en staan vaak niet in contact met ons lichaam. Yin yoga kan ons helpen om beter om te gaan met onze drukke levens en weer in contact te komen met ons lijf. 

In Yin yoga maken we kennis met de kracht van stilte, met een ‘zijn modus’ in plaats van een ‘doe modus’, acceptatie, loslaten en naar binnen kijken. De yoga is voor ieder geschikt en er is niemand beter dan een ander, het is daar waar we allen gelijk zijn en ieder zijn eigen stuk mag aankijken. 

Kom voor een gratis proefles, losse les €18, 10 lessen voor €150. In Boekel en Uden.

Drumcirkels

Gewoonweg heerlijk om samen te verbinden in klanken….

Als je drumt, treedt er healing op, de trom versterkt je spirituele verbinding en geeft je inzicht. Een trom is het basisinstrument voor communicatie, heling, gebed en trance. Chanten is het ritmisch spreken of zingen van woorden en geluiden, vaak in je eigen unieke toon. Samen zingen we een bepaalde mantra, ‘man’ betekent: ‘de geest’ en ’tra’ betekent: ‘verlossing’. Deze vorm vermindert angst en verdriet, zodat we onbevreesd worden. Het maakt ons rustig en help zo ook onze fysieke gezondheid. Doordat het de bloeddruk en hartslag verlaagt en ons zenuwstelsel activeert en dus helpt bij de ontspanning. Het heeft voor ieder die het hoort een zuiverend effect, dus of je nu meezingt, drumt, of alleen luistert is allen goed.

Door deel te nemen aan mijn yoga lessen, muziek of trauma verwerking kom je weer in een staat van leven. Trauma verwerking laat je de dag weer voelen.

Werkwijze

In een sessie ga ik op zoek naar de gezonde individu die onder het getraumatiseerde persoon ligt, dat deel wat er niet mocht zijn of nooit de kans heeft gekregen om tot uitdrukking te komen. In de eerste sessie bouwen we eerst op naar een veilige basis, vanuit daar gaan we naar de bron. Waardoor je ziet dat jij de bron bent, en niet datgene dat je triggert. Weet dat het niet gaat om het uitwisselen van herinneringen, maar om jouw als persoon te verruimen, zodat er ruimte ontstaat voor al je emoties en er alle delen van jouw mogen zijn. We kunnen zo snel gaan als het kwetsbare deel van jouw kan gaan, je hebt elkaar nodig om jezelf te voelen. Contact heelt. Ik werk samen met je lichaam om je sterker te laten voelen, daar ga ik je draagkracht versterken om te kunnen helen. Ik wil je een zo fijn mogelijk behandel klimaat geven. Van overleven, naar leven.

We are no human doing, we are human beings ♥

Wil je eerst een korte kennismakings gesprek, stuur mij een bericht. 

Informatie

Cindy van den Heuvel - Yoga

Achterzijde van de Koeienstal

Erpseweg 2, Boekel

06-19202959
[email protected]
www.cindyvandenheuvel.nl

Volg ons:

Plattegrond

Tijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
Op aanvraag
10:00 - 19:30 uur
10:00 - 16:00 uur, Yoga 19:30 uur
10:00 - 16:00 uur, Yoga 19.15 uur
10:00 - 17:00 uur, Drum 19.30
11.00 - 14.00
Gesloten

« Terug naar het overzicht

Cindy van den Heuvel - Yoga Cindy van den Heuvel - Yoga Cindy van den Heuvel - Yoga