Zakelijk

Beleef & Onderneem bij De Mouthoeve

Zaal huren feesten partijen De Mouthoeve Boekel

Zaal huren

In één van de Mouthoeve gebouwen is een prachtige veelzijdige horecagelegenheid gevestigd: Brasserie de Mouthoeve. De brasserie beschikt over een restaurant (50 plaatsen), twee terrassen (100 plaatsen) en een sfeervolle zaal genaamd de Grupstal. Het is dan ook een ideale locatie voor bruiloften, vergaderingen, feesten en partijen of koffietafels. De Mouthoeve in Boekel is een officiële trouwlocatie, zowel in de zaal als buiten kunnen huwelijken gesloten worden in een prachtige rustieke sfeer. Uiteraard is er volop parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen. De zaal heeft ruimte voor 30 zitplaatsen of 60 staanplaatsen.
Ben jij opzoek naar zo’n zaal en locatie met karakter? Neem dan gerust eens contact op om de mogelijkheden door te spreken. Wij ontzorgen je graag en laten je genieten van de landelijke karakteristieken van onze brasserie. Contact gegevens van de Brasserie vind je in de link hieronder.

Workshop ruimte te huur per dagdeel in De Mouthoeve Boekel

Workshopruimte huren

Workshopruimte huren in de Mouthoeve?
Dat kan! Externe workshopaanbieders en overige geïnteresseerden kunnen onze workshopruimte voor een dagdeel naar keuze huren. De workshopruimte bevindt zich aan het einde van de winkelstraat en is 32 m2 groot. De huur bedraagt slechts € 50,- excl. BTW per dagdeel. De prijs is inclusief gebruik van koffie en thee. In de ruimte is klein keukenblokje met koelkast, koffiezetter en waterkoker aanwezig. Midden in de ruimte staat een tafel met een praktische uitsparing waarin je kunt staan om de aanwezigen beter te begeleiden bij hun activiteit. Er zijn rondom de tafel ong. 15 zitplaatsen (afhankelijk van benodigde ruimte voor activiteit). Uiteraard kun je deze ruimte, behalve voor workshops, ook huren voor allerlei andere bijeenkomsten zoals bijvoorbeeld lezingen of kinderfeestjes.
Wil jij deze mooie en praktische ruimte ook een keer huren? Bekijk in de link hieronder meer foto’s van de ruimte en lees verder hoe je deze ruimte kunt reserveren.

Veldschuur te huur Mouthoeve Boekel

Atelier / kantoor huren

Bij de Mouthoeve in Boekel staan beleven en ondernemen centraal. Het is een verzamelplek voor enthousiaste ondernemers die bijzondere producten of diensten leveren.
Het complex is ca. 4000 m2 groot, en bestaat in grote lijnen uit vier objecten:
Brasserie, Hooischuur, Koeiestal met winkelstraat en Veldschuur met kantoorruimten.
De Mouthoeve streeft naar een divers aanbod van producten en diensten met een zo klein mogelijke overlap.

 

Op dit moment is er ruimte beschikbaar in De Mouthoeve.

 

Heb jij een product of dienst dat mooi aansluit bij de huidige huurders van de Mouthoeve? Neem dan gerust eens contact met ons op, óók als er momenteel geen ruimte vrij is. Wij kunnen je dan doorgeven of er wellicht spoedig iets vrij komt of we kunnen je op de reservelijst plaatsen.

Over De Mouthoeve

De oude hoeve ‘De Mouthoef’ was een langgevelboerderij. In september 1944 werd het fraaie pand door geallieerde vliegtuigen in brand geschoten omdat er Duitse tanks stonden opgesteld onder de lindebomen die voor de boerderij stonden. Tot 1951 moesten de onfortuinlijke bewoners het doen met een noodwoning. In 1951 werd een nieuwe boerderij gebouwd, de huidige Mouthoeve.

De naam Mouthoeve is aangebracht op de linker zijgevel, en verwijst naar de voormalige graanpletterij op die locatie. De boerderij, en nu ook het grondig vernieuwde complex, staat aan de kruising Erpseweg en Schutboom. Die laatst genoemde naam verwijst naar een plaats, waar een toegangsweg kon worden afgesloten om het vee binnen een bepaald gebied te houden.

Over de projectontwikkelaar

Het was de Boekelse ondernemer, boom- en hagenkweker Peter Bongers, die de mogelijkheden van de voormalige boerderij voor zich zag. Zijn droom: maak van die oude monumentale boerenhoeve een bruisend centrum waar ondernemers, ambachtslieden, winkeliers en kunstenaars enerzijds, en dagjesmensen, fietspassanten en rustzoekers anderzijds een heerlijke stek vinden… Zoiets zou voor Boekel van grote waarde kunnen zijn.

Peter Bongers heeft stad en land afgezocht naar mooie oude bouwmaterialen, zocht contact met bouwlui die het echte ambacht nog in de vingers hebben, zocht inspiratie in binnen- en buitenland.

Sinds januari 2017, slechts twee jaar na aankoop, is het werkelijkheid: De Mouthoeve is een unieke plek waar je volop kunt ondernemen en beleven.

 

Atelier / kantoorruimte huren

De Mouthoeve streeft naar een divers aanbod van producten en diensten met een zo klein mogelijke overlap. Heb jij een product of dienst dat mooi aansluit bij de huidige huurders van de Mouthoeve? Neem dan gerust contact met ons op, ook als er momenteel geen ruimte vrij is. Wij kunnen je dan doorgeven of er wellicht spoedig iets vrij komt of we kunnen je op de reservelijst plaatsen.

Is er wel een ruimte vrij, en heb jij interesse?
Maak dan snel een afspraak om dit unieke complex zelf eens te bekijken!

Neem contact op