Salon LEFF

Bij Salon LEFF kunnen dames en heren terecht voor styling in de breedste zin van het woord: haren knippen, kleuren en stylen, maar ook voor professionele visagie. Kim volgt trends op de voet, volgt veel trainingen en geeft zelf ook trainingen bij L’Oréal Professionnel. Wist je al dat Kim een meervoudig award genomineerde hairstylist is? Kortom Salon LEFF is niet zomaar een kapsalon maar een salon van hoog niveau.

 

“Ik ben al ruim 20 jaar hairstylist. Ik heb van mijn hobby mijn beroep weten te maken. Daarom voel ik veel liefde en passie voor mijn vak en dat breng ik in praktijk.
Op allerlei gebied van hairstyling zoals bijvoorbeeld lang haar opsteken, bruidjes kappen, haarkleuren en pixie kapsels, verandert steeds de trend. Ik volg die trends op de voet. Daardoor heb ik veel ideeën omtrent de mogelijkheden welk kapsel u het beste staat. Dat is ook mijn grote kracht.
Ik heb ook veel cursussen gevolgd in visagie. Daarom kan ik een totaal plaatje leveren voor bijv. bruidjes maar ook als u een feestje hebt, kan ik uw haar en make-up verzorgen.
In mijn vak ben je nooit uit geleerd. Ik blijf mij ontwikkelen. Ik doe veel mee aan wedstrijden en heb al tal van nominaties op mijn naam staan. Ik vind het belangrijk dat u als klant met een goed gevoel de deur uit gaat. Dat geeft mij een goed gevoel. Daar doe ik het voor!
Ik hoop u graag binnenkort te begroeten in mijn kapsalon.”
Liefs, Kim

Salon LEFF

De Koeiestal

Atelier 1H
Erpseweg 2, Boekel

info@salonleff.nl

www.salonleff.nl

Kim Verstraten
0492 79 29 49

Bekijk de plattegrond

Openingstijden winkel

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Dond.avond:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

18:00 – 21:00
09:00 – 17:30
gesloten
09:00 – 15:00
18:00 – 21:00
09:00 – 17:30
09:00 – 15:00
gesloten

Workshops en groepsuitjes