natuurlijkSTOER woonbeleving

Zie je het al voor je één adres waar je op interieur gebied inspiratie kunt opdoen, interieur advies kunt krijgen, én meubels en decoratie materialen kunt aanschaffen? Het kan! Bij ‘natuurlijkSTOER woonbeleving’ vindt je twee krachtige concepten inéén: dutchLIONHEART, een nieuw Nederlands interieurmerk wat nostalgie met stoere materialen en uitstraling combineert & woon(T)huis, interieurstyling met een persoonlijke touch, gespecialiseerd in landelijk wonen.

 

“Het succes van onze jarenlange samenwerking hebben wij, Kristel en Els, gebundeld in een all-in-one concept: natuurlijkSTOER woonbeleving. Je kunt bij ons terecht voor stoere woon items die allemaal in Nederland geproduceerd zijn, wat de kwaliteit ten goede komt. Is het door de vele inspiratie die wij bieden moeilijk om een keuze te maken? Geen probleem, de interieur adviezen en styling die wij bieden maken jouw huis tot een écht thuis. Ben jij toe aan iets nieuws in je interieur? Kom gerust eens langs, we helpen je graag verder.”

Liefs, Els & Kristel

 

ps: wij zijn regelmatig op locatie, bel daarom altijd vooraf even om een afspraak te maken dan weet je zeker dat we in de winkel zijn.

natuurlijkSTOER woonbeleving

De Veldschuur

Atelier 1D
Erpseweg 2, Boekel

info@natuurlijkstoer.nl

www.natuurlijkstoer.nl

Els van Leeuwen
06 39 51 09 51
Kristel van Leeuwen
06 10 51 22 38
Marco van Leeuwen
*  vr & za alleen op afspraak
** afspraak maken is wenselijk omdat wij regelmatig bij opdrachtgevers op locatie zijn.

Bekijk de plattegrond

Openingstijden winkel

Natuurlijk Stoer Woonbeleving is alleen geopend op afspraak.

Workshops en groepsuitjes