De Penneveer

De Penneveer
De Penneveer
De Penneveer
De Penneveer

De Penneveer verkoopt allerlei mooie dingen om van je (thuis-) werkplek een prachtig en vooral inspirerend verblijf te maken. Er zijn vooral veel vintage en antieke, maar ook nieuwe spullen. Dat ziet er gezellig en geleerd uit!

Inktstellen, wereldbollen, bureaustoelen, (lak-) stempels, stempelwielen om ze in op te hangen, perforators, postzegeldoosjes, schrijfgerei, secretaires, kortom: van alles!

“Tien jaar geleden opende ik mijn eerste webwinkel, De Fluistertuin. Ik had toen nog een vaste baan, maar ik miste mijn kinderhobbies: cadeautjes inpakken en winkeltje/postkantoortje spelen. Twee jaar gelden kwam er nog een webshop bij, nu in vintage kantoormaterialen. Dat kwam voort uit een uit de hand gelopen liefhebberij. Ik heb onze zolder ingericht als antieke studeerkamer, maar kwam al gauw tot de conclusie dat drie boekenmolens en zeven inktstellen wat veel van het goede werd… Toen ben ik ze maar gaan verkopen. Dat liep heel goed, maar zo alleen achter de computer in een verder leeg huis miste ik het contact met klanten en collega’s. Dat krijg ik in de winkel nu volop! De twee webwinkels heb ik nog steeds, dus bij mij kun je 24 uur per dag terecht.”

U bent van harte welkom bij De Penneveer!

Hartelijke groet, Marleen

De Penneveer

De Penneveer

De Koeiestal

Atelier 1T
Erpseweg 2, Boekel

info@depenneveer.nl

www.depenneveer.nl

Marleen Meulders
0413 34 44 73

Bekijk de plattegrond

Openingstijden winkel

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
* kijk op Facebook voor actuele tijden

gesloten
gesloten
10:00 – 17:00*
10:00 – 17:00*
10:00 – 17:00*
10:00 – 17:00*
gesloten