Restaurant in Boekel

Dineren bij de Mouthoeve

De Mouthoeve is een restaurant in Boekel waar je kan genieten van een heerlijk diner. Bij ons kun je echt de omgeving proeven, wij maken veel gebruik van streekproducten. Daarnaast werken wij met zowel traditionele als nieuwe verfrissende bereidingstechnieken en dat proef je terug. Maar het allerbelangrijkste: Onze maaltijden zijn met veel liefde bereid!

 

De Mouthoeve is hét restaurant in Boekel waar je een keer geweest moet zijn. De gezellige karakteristieke sfeer draagt bij aan een onvergetelijke beleving.

Diner

Alles van de dinerkaart is de gehele dag te bestellen.

Kinderen

Lekkers voor de allerkleinsten.

Verrassingsmenu

Beschikbaar als lunch en diner.

Dessert

Verkoeling in de zomermaanden.

Borrelen

Borrelen kan op ieder moment, toch?

Lunch

Alles van de lunchkaart is de gehele dag te bestellen.

Ons restaurant in Boekel

In ons restaurant in Boekel kun je optimaal genieten van jouw diner samen met vrienden en familie. Naast heerlijk eten voel je ook de gezellige sfeer van onze locatie. Je kunt bijvoorbeeld lekker bij de warme kachel genieten van jouw diner. Daarnaast kun je ook in de serre zitten voor een mooi, rustiek uitzicht of buiten op het terras. Wij hebben twee terrassen, ten eerste een aan de buitenzijde met uitzicht op de omgeving van Boekel. Ten tweede hebben wij nog een sfeervolle, half overdekte binnentuin. Genoeg keuze dus. Bij reservering kun je makkelijk aangeven waar je wil zitten.

De Mouthoeve in Boekel, winkelen, beauty, dineren.

‘De Mouthoef’

Het restaurant in Boekel is niet zomaar een restaurant. De locatie heeft namelijk een mooie historie. Het bijzondere verhaal heeft de locatie gemaakt tot wat het nu is.

 

Het originele pand, ‘De Mouthoef’ vatte in september 1944 vlam. Onder de lindebomen voor de boerderij stonden namelijk Duitse tanks opgesteld. Geallieerde vliegtuigen die kwamen overgevlogen gingen in vlammen op, samen met de boerderij. De langgevelboerderij was verwoest en onbewoonbaar, de bewoners moesten zich verplaatsen naar een noodwoning.

 

Zeven jaar later, in 1951, werd de huidige boerderij  ‘De Mouthoeve’ gebouwd. Vroeger diende de langgevelboerderij als graanpletterij, daar heeft de Mouthoeve dus haar naam aan te danken. Meer weten over ons?

Lees meer over ons
De mouthoeve dans en repetitieruimtes te huur in Boekel

Ga erop uit!

Alleen dineren in onze brasserie is leuk, maar je kunt er ook een dagje uit van maken! Je kunt namelijk op pad gaan met de fiets. Er zijn veel verschillende fietsroutes waarbij je ons restaurant in Boekel passeert. Kom even tot rust, ga lekker lunchen, neem een kopje koffie of kom genieten van een heerlijk diner. De fiets- en wandelroutes lopen dwars door het mooie, Brabantse landschap. De ultieme manier van genieten dus! Ook zit er veel variatie in de routes. Zo kun je bijvoorbeeld een frisse neus halen in de bossen, langs de mooiste kastelen fietsen of genieten van het mooie buitengebied rondom Boekel en omstreken. Benieuwd? Bekijk de fietsroutes!

Beleef de Mouthoeve

De Mouthoeve is niet alleen een restaurant in Boekel. Het heeft namelijk veel meer te bieden! Zo zijn er workshops te volgen, kun je feesten en partijen bij ons geven en is er een heuse winkelstraat. Voor of na het dineren kun je de sfeervolle winkeltjes bezoeken. Van kledingwinkel tot aan kapsalon en van woonwinkels tot aan een notenwinkel. Wij hebben alles onder één dak.

 

Bij intens bloemen, in de koeienstal, kun je ook Mouthoeve munten halen. Dit zijn cadeau tegoeden die hier bij alle ondernemers te besteden zijn, ook bij de brasserie. Erg leuk en origineel om te geven als cadeau. Meer weten? lees hieronder meer!

Mouthoeve munt