Ruimte huren

Ruimte huren

Atelier / kantoorruimte huren

De Mouthoeve streeft naar een divers aanbod van producten en diensten met een zo klein mogelijke overlap. Heb jij een product of dienst dat mooi aansluit bij de huidige huurders van de Mouthoeve? Neem dan gerust contact met ons op, ook als er momenteel geen ruimte vrij is. Wij kunnen je dan doorgeven of er wellicht spoedig iets vrij komt of we kunnen je op de reservelijst plaatsen.

Is er wel een ruimte vrij, en heb jij interesse?
Maak dan snel een afspraak om dit unieke complex zelf eens te bekijken!

 

Meer informatie:

Peter Bongers
06-51545025
info@demouthoeve.nl

Lees meer

Workshop ruimte huren

Workshopruimte huren in de Mouthoeve?

Dat kan! Externe workshopaanbieders en overige geïnteresseerden kunnen onze workshopruimte voor een dagdeel naar keuze huren. De workshopruimte bevindt zich aan het einde van de winkelstraat en is 32 m2 groot. De huur bedraagt slechts € 50,- excl. BTW per dagdeel. De prijs is inclusief gebruik van koffie en thee. In de ruimte zijn een klein keukenblokje met koelkast, koffiezetter en waterkoker aanwezig. Midden in de ruimte staat een tafel met een praktische uitsparing waarin je kunt staan om de aanwezigen beter te begeleiden bij hun activiteit. Er zijn rondom de tafel ong. 15 zitplaatsen (afhankelijk van benodigde ruimte voor activiteit). Uiteraard kun je deze ruimte, behalve voor workshops, ook huren voor allerlei andere bijeenkomsten zoals bijvoorbeeld lezingen of kinderfeestjes.
Wil jij deze mooie en praktische ruimte ook een keer huren?
Vul hieronder je gegevens in + de datum en tijdstip waarop je de ruimte wilt huren.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

> Prijs: € 50 excl. BTW per dagdeel

> Data: voorkeur datum aangeven in contactformulier aub

> Tijdstip: per dagdeel

 

Meer informatie:

Peter Bongers
06-51545025
info@demouthoeve.nl

Lees meer

Zaal huren

U vraagt, wij draaien!

De brasserie beschikt over een restaurant (50 plaatsen), twee terrassen (100 plaatsen) en een sfeervolle zaal genaamd “de Grupstal”. De Brasserie is een ideale locatie voor bruiloften, vergaderingen, feesten en partijen of koffietafels.

De Mouthoeve in Boekel is een officiële trouwlocatie, zowel in de zaal als buiten kunnen huwelijken gesloten worden in een prachtige rustieke sfeer. Uiteraard is er volop parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen. De zaal heeft ruimte voor 50 zitplaatsen of 80 staanplaatsen.

Ben jij opzoek naar zo’n zaal en locatie met karakter?

Neem dan gerust eens contact op om de mogelijkheden door te spreken.
Wij ontzorgen je graag en laten je genieten van de landelijke karakteristieken van onze brasserie.

Neem contact op

De gezichten achter Brasserie de Mouthoeve

Jolanda van den Elzen geeft leiding aan het team van de Brasserie. Chefkok Arian stuurt de garde in de keuken aan en bereidt zijn oog- en tongstrelende gerechten met veel plezier.

Of je nu komt voor een drankje of hapje; Jolanda kijkt er naar uit om als gastvrouw bezoekers een heerlijke beleving mee te geven. Met haar organisatie talent is Jolanda ook het aanspreekpunt voor  de huur van onze zaal voor bijv. een vergadering, feest of bruiloft.

Kom snel eens langs om te genieten van de gastvrijheid van Jolanda en de kookkunsten van Arian en het keukenteam.